ŠGC MATRICA

VADBA ZA CELO DRUŽŽINO

BvF vadba

                  

BvF vadba sestoji iz vaj s prostimi utežmi, elementov aerobike ter stabilizacijskih in pliometričnih vaj, ki so povezane v smiselno celoto. V osnovi je BvF vadba je visoko intenzivna intervalna vadba, s katero v najkrajšem možnem času pokurimo kar največje število kalorij.

V čem so prednosti BVF skupinske vadbe? Glavna prednost je v njeni strokovnosti in individualnem pristopu. Ker vadba poteka v majhnih skupinah (do 8 oseb na skupino), ima trener, ki vas spremlja na vadbi pregled nad tehniko same izvedbe, kot tudi nad intenzivnostjo, ki jo prilagodi vsakemu posebej. Z vami je vedno en licenciran fitnes inštruktor FZS ali pa celo kar dva, kadar je skupina polna. Na sami vadbi boste spoznali pravilno tehniko izvedbe najrazličnejših osnovnih vaj (počep, izpadni korak, sklece, potisk s prsi, …), torej vaje pri katerih je vključenih veliko mišičnih skupin, velik poudarek pa je tudi na stabilizaciji jedra. Vaje so iz tedna v teden drugačne, kar pripomore k zelo razgibani in pestri vadbi.

Torej, BvF vadba je idealna mešanica med osebnim trenerstvom in skupinsko vadbo, kjer ste deležni osebnega pristopa in osebne obravnave, po drugi strani pa ste vključeni v skupino, ki vam vlije dodatno moč in energijo za delo. 

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.

UA-35504120-1